DELL Precision M3540 Taşınabilir İş İstasyonlarını Tanıttı

08-11-2019 17:44

Precision M3540 Mobil İş İstasyonu

 

              

Hareket halinde çalışın. Gücünüzü koruyun.

 

Çığır açan inovasyon: Yalnızca 4,04 lb'den (1,83 kg) başlayan ağırlığıyla Precision M3540 tamamen mobil kullanıma yöneliktir. Üstün malzemelerle üretilmiştir, %10 daha hafiftir ve olağanüstü bir pil ömrüne sahiptir. Size taşıma kolaylığı ve  gittiğiniz yerlerde kesintisiz çalışma imkanı sağlar.


Daha fazla verimlilik: Dar kenarlı ekranı 15" (38 cm) mobil iş istasyonunuzda daha fazla ekran alanı sağlayarak CAD uygulamalarını ve büyük Excel elektronik tablolarını görüntülemeyi kolaylaştırır.


Muhteşem performans: Tamamen en yeni Intel® Core™ i7'ye kadar olan işlemcilerle (dört çekirdekli) donatılmış olarak gelen Precision M3540, CAD uygulamaları ve büyük elektronik tablolar için idealdir.


Profesyonel grafik kartı: 2 GB belleğe sahip, isteğe bağlı yeni nesil AMD Radeon® Pro grafik kartıyla büyük elektronik tablolardan 2D ve giriş düzeyi 3D CAD uygulamalarına kadar her kullanımda olağanüstü bir performans ile elde edebilirsiniz.


Üst düzeyde çok yönlü bağlantı: Thunderbolt™, HDMI ve USB gibi birçok bağlantı noktası sayesinde ihtiyacınız olan tüm araçlarla bağlantıyı sürdürün.


Üstün güvenilirlik: İsteğe bağlı ExpressCharge özelliğine sahip 4 hücreli 68 Whr pille olağanüstü bir pil ömrü elde edin. Hemen çalışmaya başlayabilir ve üretkenliğinizi kesintisiz sürdürebilirsiniz.


Çalışmalarınızı güvenle depolayın: Yüksek hızlı 2 TB'a kadar depolama alanıyla tasarımlarınızı yerel olarak güvenle depolayın. 


   

 

Dell Precision Optimizer ile verimliliği artırın

 

Ayarlanmış performans: Precision iş istasyonunuzla ücretsiz olarak dahil olan Dell Precision Optimizer, daha hızlı uygulama optimizasyonu sağlar.Aynı zamanda iş istasyonunuzu otomatik olarak ayarlayarak popüler ISV uygulamalarını mümkün olan en yüksek hızlarda çalıştırır,otomatik sistem güncellemeleri gerçekleştirir ve kaynak dar boğazlarına karşı analizler sunar.

 

Özel, güvenli, verimli

 

Verimlilik parmağınızın ucunda: İsteğe bağlı Hello parmak izi okuyucu sayesinde çalışmalarınıza sizden başkası erişemez.Parmağınızı sensöre koymanız yeterlidir.Bu basit işlemle yeni göreve hazır olursunuz.

 

Precision ile gizliliğin buluşması: Tüm Precision iş istasyonlarının sahip olduğu yeni kamera kapağı özelliğiyle mercekten izlenmediğinize emin olursunuz. Gizlilik sağlamak için kapağı manuel olarak kapatabilir ve görüntülü konferans yapmak veya fotoğraf çekmek istediğinizde açabilirsiniz.

 

                                                 

 

 

Bağımsız Yazılım Satıcısı (ISV) sertifikası: Precision iş istasyonları, her gün kullanmanız gereken yüksek performanslı uygulamaları rahatça çalıştırabildiğinin onaylanması için test edilir. Dell ISV sertifikaları, en popüler bağımsız yazılım uygulamalarını kapsar. 


 

 

 

 

 




Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.