DELL,Precision M3541 Taşınabilir İş İstasyonlarını Tanıttı

24-12-2019 17:02
DELL PRECİSİON M3541 

  
 
Yaratıcılığınızı arttırın
Dell Precision mobil iş istasyonları zorlu şartlarda üstünlüğünü ortaya koyar. En yeni Intel® işlemciler, NVIDIA® profesyonel grafik kartları ve Dell Precision Optimizer yazılımıyla, en iyi fikirlerinizin ardındaki güce ve hıza odaklanır ve yaratıcılığınızın sınırlarını genişletmenizi sağlar.
 
                                                                                                     

 

Akıllı performans: Mobil iş istasyonunuzu en yeni 9. nesil Intel® Core™ işlemcilerle veya Xeon® işlemcilerle donatın. Bu işlem gücü özel Dell Precision Optimizer yazılımıyla bir araya gelerek sisteminizin en yüksek performansta çalışmasını sağlar.

Profesyonel grafik kartı: 4 GB belleğe sahip yeni nesil NVIDIA® Quadro® profesyonel grafik kartları ile  2D ve 3D CAD gibi güçlü uygulamalarla çalışmak kolaylaşıyor.

Hızlı ve daha güvenilir bellek: 2666 MHz'te 32 GB'a kadar yüksek hızlı bellekle iş akışlarını hızlandırın ve yanıt süresini kısaltın.

Kesintisiz çalışma: ExpressCharge ile şarj edilebilen isteğe bağlı 6 hücreli 97 Whr pilin olağanüstü pil ömrüyle kesintisiz çalışabilirsiniz.

Büyüleyici verimlilik: Tam HD parlama önleyici dokunmatik olan veya olmayan bir ekranla konforlu çalışın ve en ufak ayrıntıyı bile gözden kaçırmayın.

Çığır açan inovasyon: Bir yerden diğerine giderken  verimliliğinizi sürdürün. İş istasyonunuz yalnızca 1,97 kg ağırlığındadır ve bir önceki modelden %10 daha hafif olmasını sağlayan üstün malzemelerle üretilmiştir.

Üst düzeyde çok yönlülük: Thunderbolt™, HDMI ve USB gibi birçok bağlantı noktası sayesinde ihtiyacınız olan tüm araçlarla bağlantıyı sürdürün.
 

Görevlerinizi güvenle yerine getirin


Precision ile gizlilik: Tüm Precision iş istasyonlarının yeni özelliği olan kamera kapağı, diğer kişilerin sizi mercekten görmediğinden emin olmanızı ve güvende hissetmenizi sağlar. Gizlilik sağlamak için kapağı manuel olarak kapatabilir ve görüntülü konferans yapmak veya fotoğraf çekmek istediğinizde ise kapağı açabilirsiniz. 

Dell Güvenilir Bellek Teknolojisi Pro: Dell Güvenilir Bellek Teknolojisi (RMT) Pro çalışmanızı olası sistem çökmelerine karşı korur. Dell’in özel RMT Pro teknolojisi, bellek hatalarını gerçek zamanlı olarak saptamak ve düzeltmek için ECC belleğiyle birlikte çalışmaktadır.

 
Fikirleriniz kadar müthiş

Vizyonunuz için ayarlandı:  Mobil iş istasyonunuzla ücretsiz sağlanan Dell Precision Optimizer (DPO), programların mümkün olan en yüksek hızda çalıştırılmasını sağlayacak şekilde iş istasyonunuzu otomatik olarak ayarlar.. 


 
 
 
 
 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.