Ergotron Ergonomi Ürünleri

20-03-2019 16:57

 

Ergotron Ergonomi Ürünlerinin Tanıtımı

 

Ergonomik bilgisayar çözümleri üretmek amacıyla 1982 yılında Amerika’da kurulan Ergotron firması geniş ürün gamı ile Türkiye’de!

Kullanıcıların masaüstünde fazla alan kaplamayan ve ergonomik kullanım için istedikleri şekilde ayarlayabilecekleri LCD monitör kollarında uzmanlaşan Ergotron, masaüstü ve duvara monte stand ve kol çözümlerin yanısıra yüksek seviye medikal ve sunum uygulamaları için de ergonomik çözümler üretmektedir.
Bugün tüm LCD monitörlere farklı tip ergonomik kolların ve standların bağlanabilmesi için 2006 yılında hazırlanan VESA-FDMI standardının da yaratıcısı Harry Sweere tarafından kurulan Ergotron firması LCD monitör ve LCD TV kollarının yanısıra medikal uygulamalar ve profesyonel sunumlar için ergonomik çalışma üniteleri de üretmektedir.
Pek çok farklı alanda ergonomi çözümleri üreten Ergotron firması 2009 yılında Amerika’da ADEX (Award for Design Excellence) ve Hermes Creative Awards da dahil olmak üzere pek çok tasarım ve yaratıcılık ödülünün sahibidir.

 

Sağlıklı Bir Çalışma Stili İçin İş İstasyonunuzu Geliştirin

 

Egotron ürünleri ile verimli ve sağlıklı ergonomik alanlar yaratın. Monitör montajları ve ayarlanabilir bilgisayar mobilyaları sayesinde, herkes ihtiyaç duyduğu yere bir ekran yerleştirebilir. Sağlıklı yaşam ve çalışma memnuniyetini arttırırken ölçülebilir yatırım getirisi elde etmenizi sağlar.

Vücudunuzdaki stresi en aza indirir, doğal olarak rahat olan ve çok az enerji harcaması gerektiren bir duruşu teşvik ederek, dirsekleriniz çekirdeğinize yakın, omuzlar açık ve çene ve önkollar zeminde durur.

Ergonomi ve genel sağlık için harika ürünlere sahiptir. Bir duruştan diğerine geçmek - özellikle ayakta durmak - dolaşım, kalori yakma ve insülin yönetimini geliştirirken, zayıf duruş ve çok fazla oturma kümülatif tehlikesini önlemeye yardımcı olur.

 

Ergotron Ürünlerinde Kullanılan Teknolojiler

 

İnsan merkezli tasarımlara olan tutkusu, PowerShuttle ve Constant Force teknolojileri gibi benzersiz ürün yeniliklerine yol açmıştır. Ergotron'un patentli PowerShuttle'ı, rakipsiz robin şarj sistemlerine kıyasla% 40 daha hızlı şarj olurken, dengeleme mekanizmamız hızlı yükseklik ayarını kolaylaştırmak için Sabit Kuvvet Teknolojisini kullanıyor.Ergotron ürünleri, bu teknolojiyi, bireylerin değişen fiziksel gereksinimlerine adapte ederek üretkenliği ve verimliliği artırırken, sağlığı destekleyen bir ortam yaratır. Ergotron cihazları herhangi bir hastalığı tedavi etmek, hafifletmek veya önlemek için kullanılmamasına rağmen, bilgisayar sağlıklarını veya eğlence heyecanını artırabilir, işyeri verimliliğini artırabilir veya iş süreci verimliliğini yaratabilir.

Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.