Hp Elitedesk 705 G4

08-02-2019 14:36

 

HP EliteDesk 705 G4 Ürün Tanıtımı

 

 

Uygun fiyata profesyonel kalitede, sertifikalı ve düşük maliyetli bir masaüstü iş istasyonuyla profesyonel performans elde edin. Aynı anda birden fazla görevi yerine getirmek için donatılan yüksek verimlilik seviyelerine çok rahat ulaşabilirsiniz.

 


 

 

 

 

Gelişmiş performans

 

 

Bilgisayarınızın üretkenliğinizi engellemesine izin vermeyin. Birden fazla uygulamada çalışırken daha fazla işi daha kısa sürede yapın. Hatta diğer görevler eş zamanlı olarak arka planda çalışırken 3D tasarımlar üzerinde çalışın.

 

İşlemci

 

 

CAD uygulamalarında renderleme ve 3D modelleme işlerinde hızlı performans ve iş üretkenliği uygulamalarında çoklu görev için 8 çekirdek ve 16 iş parçacığına kadar işlem gücü sağlar. AMD Ryzen 2700X temelde 3.7 GHz’te çalışırken Turbo ’da ise 4.3 GHz’e kadar çıkabiliyor.

 


 

 

 

 

Grafik


Çığır açan sanal gerçeklik deneyimleriyle muhteşem performans elde edebilirsiniz. Radeon RX550 grafik kartının gücüyle karmaşık 2D tasarımlar ve 3D modeller oluştura bilirsiniz. Xsplit Gamecaster ile CPU tweak II, Sezgisel performans tweaking ve anında oyun akışı sağlamaktadır. AMD Radeon RX 550 %25 daha uzun grafik kartı ömrü için toz ve parçacıklara karşı dayanıklıdır. Maksimum hava akışı ve daha uzun fan ömrü için Wing Blade IP5X sertifikalı fana sahiptir. AUTO – EXTREME teknolojisi ile üstün kalite ve en iyi güvenilirliği sunmakta. Super Alloy Power II, teknolojisi ile güvenilirliği artırmak için üstün alaşımlı birleşenler kullanılmıştır.

 

Gelişmiş Güvelik ve yönetilebilirlik


BIOS saldırılarına karşı koruma sağlayan HP Sure Start Gen4 gibi kendi kendine onarım sağlayan, donanım zorlamalı güvenlik çözümleriyle gelişen kötü amaçlı yazılım tehditlerine karşı güçlü koruma elde eder. Ayrıca, HP Manageability Integration Kit Gen2 ile birden fazla cihazı kolayca yönetebilirsiniz.

 

 

Süper BIOS koruması


Virüs koruma programının ulaşamayacağı ürün yazılımlarını koruyun ve HP Sure Start Gen4 tarafından sunulan donanım zorlamalı kendi kendini onaran koruma, BIOS'u kötü amaçlı yazılımlardan, rootkit'lerden veya bozulmalardan otomatik olarak kurtarır.

 


 

Blog Etiketleri :
HP
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.