HP, ZBook x2 Çıkartılabilir İş İstasyonunu Tanıttı

27-03-2018 17:30

HP, ZBook x2 Çıkartılabilir İş İstasyonunu Tanıttı


HP ZBook x2 G4

 

HP, Adobe MAX’de dünyanın en güçlü çıkartılabilir bilgisayarını sergiledi. Adobe Creative Cloud ve diğer profesyonel uygulamaları kullanan sanatçıların, tasarımcıların ve dijital görüntüleme profesyonellerinin performans ve taşınabilirlik ihtiyaçlarını çözmek için HP ZBook x2 G4 çıkartılabilir iş istasyonunu tasarladı. Dünyanın ilk çıkartılabilir iş istasyonu olan HP ZBook x2’nin performansı, üretkenliği artırır ve dijital yaratıcılara ve yazarlara esin kaynağı olmaktadır ve kullanıcıya çalışma özgürlüğü sağlar.


HP ZBook x2 G4 


HP’nin çıkartılabilir bilgisayarları tekrar hayata geçirmesi, bu yılın başlarında HP Spectre x2 ve HP Elite x2’nin piyasaya sürülmesiyle başlamıştı. HP ZBook x2 tanıtımı, HP'nin yaratıcı topluluğa yönelik en güçlü çıkartılabilir çözümü, ihtiyaçları karşılıyor. HP, bu yeni özellik sayesinde üstün performans, zarafet ve verimlilik sağlayan çıkarılabilir bilgisayarlar için yeni bir çağa öncülük ederek bilgisayar liderliğini genişletiyor.

 

HP Z İş İstasyonları Genel Müdürü Xavier Garcia, "Dünyanın en güçlü ve ilk çıkarılabilir iş istasyonu olarak, sanatçıların ve tasarımcıların vizyonunu gerçeğe dönüştürmek için daha uygun herhangi bir cihaz yok. HP ZBook x2, benzeri görülmemiş güç, performans ve kullanım kolaylığı ile yaratıcı süreci hızlandırmak için mükemmel bir araç sunuyoruz. Bu cihaz, yaratıcıların en iyi yaptıklarını her zamankinden daha kolay hale getirecek ilham veren yeni fikirleri hayata geçiriyor ve çevremizdeki dünyayı zenginleştiriyor." dedi.

 

HP ZBook x2 G4


·Dizüstü bilgisayar modunda, HP ZBook x2, HP ZBook Studio'dan yararlanan bir klavyeye sahip güçlü bir mobil iş istasyonudur.


·Ayaklı modda, kullanıcılar, Bluetooth® özellikli klavyeyi yan tarafa getirerek tüm kısayol tuşlarına tam erişime sahipken, HP'nin en doğru ve etkileyici kalemiyle tablet üzerinde çizim yapılmasına olanak tanır.


·Dock station ile kullanıldığında, HP ZBook x2 iki ek 4K ekran veya toplam beş ekran eklenilebilir.


·Tablet modunda, kullanıcıların güçlü NVIDIA 3D grafikleri ile fikirleri yakalamalarına olanak tanıyan tam grafik performansı sağlar.

 

HP ZBook x2 G4 modelinin ilerleyen aylarda Türkiye stoklarına girmesi bekleniyor.

 

Blog Etiketleri :
HP
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.