Lenovo P330 Tiny

27-03-2019 17:42

Lenovo P330 Tiny Ürün Tanıtımı


Dünyanın En Küçük İş İstasyonuyla Büyük Düşünün


P330 Tiny iş istasyonu, CPU başına İntel Core 6 ve İntel Xeon 4’de kadar çekirdekle çeşitli görevlerde ihtiyacınız olan hızı ve performansı sağlıyor ayrıyeten ışık hızında bellek ve ikili M.2 depolama desteğiyle bir araya geliyor. ThinkStation P330 Tiny iş istasyonu filonuza her yerden uzaktan erişebilirsiniz.Ağ üzerindeki tüm sistemlere yazılım güncellemelerini veya düzeltmeleri kolayca uygulayabilir, hem yönetim maliyetlerinden hem de masa başında ziyaret süresinden tasarruf sağlar.Kablosuz bir güç düğmesiyle ThinkStation P330 Tiny uzaktan bile açılıp kapatılabilir. ThinkStation P330 Tiny, kendi sınıfındaki herhangi bir cihazdan %96 daha küçük, 1 litre hacminde güçlü bir iş istasyonudur. ISV onayı ve en yeni teknolojisi, boyutuna göre bu cihazı bir güç merkezi haline getiriyor. Bu küçük iş istasyonu mühendislik, mimari, bilim, tıp ve finans gibi önemli meslekler için ideal bir iş istasyonudur.

Lenovo

Uyarlanabilir Tasarım


P330 Tiny iş istasyonu yatay veya dikey olarak saklanabildiğinden hemen her yere çok rahatlıkla sığabilir. İster bir duvara monte edin, ister bir monitörün arkasına veya masanın altına yerleştirin. 1 litrelik hacmiyle gittiğiniz her yere taşıyın veya bu küçük iş istasyonunu bir kitap rafında bile saklamanıza olanak sunar.


Gözleriniz Eğlencenin Tadını Çıkartacak


NVIDIA Quadro P400, P620 ve P2000 grafik olanaklarıyla bu iş istasyonu 6'ya kadar bağımsız ekranı destekler. Sizi tek düşündürecek konu, izlemek için hangi monitörü seçeceğiniz konusudur. Bu profesyonel grafiği kullanabilir ve ISV sertifikası ile kendinizi güvende hissedebilirsiniz. P330 Tiny, Autodesk, Bentley, Dassault, PTC, ve Siemens gibi tüm önemli satıcı firmaların sertifikalarını içerir.



 

 

Potansiyelinizi Gerçekleştirin


ISV sertifikası,ThinkStation P330 Tiny cihazını endüstriler arasında en iyi seçenek haline getirerek tutarlı ve doğru bir yazılım deneyimi sağlar.Dahası, Lenovo Performance Tuner uygulamasıyla, sistem ayarlarını kolayca optimize edebilir ve performansı en üst düzeye çıkarabilirsiniz. Belirli çekirdeklerde çalışacak bir uygulama tasarlamanızı sağlayacak Processor Affinity, Güç Yönetimi, Kaynak İzleme ve Ayarlama, Grafik Yönetimi, BIOS Yönetimi ve size yardımcı olacak bir eğitici kılavuz da vardır. Arabirim kullanımı da son derece kolaydır.


İş İçin Hazırlandı, Yaşam İçin Test Edildi


İster bir atölyede, ister sıradan bir ofis ortamında çalışıyor olun, zaman içinde toz oluşabilir ve cihazınızın performansını ve güvenilirliğini etkileyebilir. ThinkStation P330 Tiny dayanıklılığı bakımından kalite testine tabi tutulmuştur. Ayrıca toz girişini neredeyse %42 azaltan isteğe bağlı bir toz kalkanı içerdiğinden makineniz daha uzun ömürlü olacak ve daha az bakım gerektirecektir. ThinkStation P330 Tiny, 12 aşırı askeri stres testi ve 200 titiz kalite kontrolünden geçmiştir.-20 derece sıcaklıktaki arktik sıcaklıklardan, 60 derece çöl ısısına kadar, bu cihaz günlük yaşamın darbelerini çok rahat kaldırabilen bir iş istasyonudur.

Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.