Lenovo ThinkPad P1 İş İstasyonu

02-04-2019 09:44

Lenovo ThinkPad P1 Ürün Tanıtımı 

 

İhtiyacınız olan güç, istediğiniz makine


Güçlü olması mı yoksa mobil olması mı daha iyi? Yeni ThinkPad P1 ile cevap: her ikisi de. Birini seçmenize gerek yok. ThinkPad P1’in hedef kitlesinde masaya bağlı kalmadan çalışması gereken profesyonel kullanıcılar bulunuyor. Kullanıcılarına donanım performansı gerektiren zorlu işleri ofisten uzaktayken yapabilmeyi vadeden Lenovo ThinkPad P1, 15.6 inç büyüklüğünde bir ekran taşımasına rağmen tartıda sadece 1.7 kilogram çektiği için ilk anda bir etki yaratmayı başarıyor. ThinkPad P1 için Full HD ve 4K UHD dokunmatik seçeneklerinin sunulduğunu da belirtmek gerekiyor.4K ekran seçeneğinde 400 nit parlaklık, yüzde 100 Adobe renk gamı ve 10 bit renk derinliği gibi özellikler bulunuyor. Bu da söz konusu ekran seçeneğini fotoğrafçılar ve görsel tasarımcılar gibi kreatif profesyoneller için uygun kılıyor. 8. nesil Intel Xeon işlemciye iseNVIDIA Quadro P2000 ekran kartı, 64 GB’ye kadar RAM ve 4 TB’ye kadar SSD depolama alanı seçenekleri eşlik ediyor.


Lenovo


İş istasyonunun gücü hiç bu kadar mükemmel görünmemişti

 

 

Think’e özgü mat siyah rengiyle, karbon fiber ve magnezyum alaşımı kaplı P1, içindeki gücü tasarımına da yansıtıyor. Yalnızca 18.4 mm inceliğinde ve 1.7 kg ağırlığında olan bu notebook ultra ince ve ultra hafif bir iş istasyonu olma özelliğini taşıyor.

 

ISV Sertifikalı

 

 

ThinkPad P1, önemli ve yoğun uygulamaları sorunsuz bir biçimde çalıştırmak üzere test edilmiştir. P1, önemli bağımsız yazılım satıcılarına ait onlarca sertifikaya sahiptir.


Lenovo

 

En zorlu görevlere hazır

 

 

ThinkPad'lerde sektörün en zorlu ürün testleri yapıldı, siz de bir ThinkPad ürünü satın aldığınızda gücün ve dayanıklılığın mükemmel birlikteliğine şahit olabilirsiniz. P1, en zorlu koşullarda bile çalıştığını kanıtlamak için en güç 12 koşula ve 200'ün üzerinde kalite kontrole dayanıklılığını gösterdi. Kutuplardakine eşdeğer soğuk havadan çöl sıcaklarına, sıfır yer çekiminden düşme ve dökülmelere kadar her olağanüstü durumda bu mobil iş istasyonuna güvenebilirsiniz.

 

Boyutuna aldanmayın, özelliklerine bakın

 

 

ThinkPad P1, giriş seçenekleri bakımından oldukça zengin bir cihaz. 4’ü 1 arada SD kart okuyucusu, Thunderbolt 3, USB-A, HDMI 2.0, mini Gigabit Ethernet girişleri, kombo ses jakı ve akıllı kart okuyucusu taşıyan bilgisayarda kızılötesi kamera ve yüksek çözünürlüklü web kamerası da bulunuyor.

 

Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.