Lenovo ThinkPad P52 ve P72 İş İstasyonu

12-03-2019 12:03

Lenovo P52 ve P72 Taşınabilir İş İstasyonlarını Tanıttı

 

Lenovo, güç ve performans arayan kullanıcılar için yeni Thinkpad P52 ve Thinkpad P72 modellerini kullanıcılarının beğenisine sundu. İki ayrı modelden oluşan mobil iş istasyonları, sahip oldukları özellikler ile iş dünyasının ağır yükünü üzerinden atmayı hedefliyor. Peki, bu iki modeli bir birinden ayıran özellikler nelerdir.

 

Bir BT yöneticinin Hayali


P52 ve P72 istasyonları hem intel Xeon hem de intel Core İ serisi işlemci ve NVIDIA Quadro grafik gücüyle etkileyici performans sunmakta. VR oluşturma yeteneğine sahiptir. Thinkpad P52 ve P72 verileri TPM ile şifreler, çip üzerinde bir parmak izi okuyucusu sağlar.


 

Lenovo
 
 
 

Render


ThinkpadP52, Yeni Intel Xeon veya Core i 6 çekirdekli CPU ile ThinkPad P52 saf güç sağlar.NVIDIA Quadro P3200 GPU seçeneğiyle, ThinkPad P52, VR oluşturma yeteneğine sahip Lenovo’nun ilk 15,6 mobil iş istasyonudur.Beş buçuk poundun altında bir ağırlığa sahip olan bu cihaz, hareket halindeyken çalışmaya devam eder.128 GB'a kadar DDR4 bellek ve daha büyük veri kümelerine olanak veren 4 TB'a kadar PCIe depolama alanına imkân sunar.Ek olarak, ThinkPad P52, Autodesk, AVID, Bentley, Dassault, PTC ve Siemens gibi tüm büyük üreticilerin ISV sertifikasyonunu içerir.

 

Thinkpad P72, Güçlü Intel Core ve Xeon işlemcilerin yanı sıra 17.3 inç ekranında muhteşem, yeni nesil NVIDIA Quadro grafikle birlikte ThinkPad P72 mobil iş istasyonlarında yeni standartları belirliyor. MIL-SPEC dayanıklılığıyla Bağımsız Yazılım Satıcısı sertifikalı ürün, 6 TB'ye varan depolama kapasitesi ve 128 GB kapasiteli bellekle alabilirsiniz. Bu da işiniz sizi nereye götürürse götürsün, en zorlu iş yüklerinin bile rahatlıkla üstesinden gelmenizi sağlar. Mobil durumda en üst düzeyde üretkenliği sağlamak için Thinkpad P72 modeli P5200 ekran kartı ile karmaşık simülasyonları ve sanal gerçekliğin yenidünyasını bambaşka bir boyuta taşıyacak şekilde tasarlanmıştır.


 


Lenovo
 
 

 

4K Süper Canlı Ekran


ThinkPad P52, çarpıcı 15,6 inç 4k UHD (3840 x 2160) dokunmatik ekran seçeneği sunmakta.Renkler% 100 Adobe renk gamı ​​ve 400 nit ile süper canlı görüntü sergilemekte.İster multimedya yaratıyor olun, ister sadece zevk alın, yükseltilmiş görseller için kesinlikle övgüyü hak ediyor ve aynı zamanda 300 nit ile FHD seçeneği (1920 x 1080) sunuyor.

 

Thinkpad P72, FHD'den 4 kat daha fazla çözünürlük ve 400 nit parlaklık düzeyine sahip ThinkPad P72'nin 4K UHD ekran seçeneği, net görseller ve geniş açılı görüş imkânı sunuyor. %100 Adobe renk gamı ve 10 bit'lik renk derinliği sayesinde de 1 milyarın üzerinde renk desteği saglıyor. Araştırmacılar ve bilim insanlarından dijital sanatlarla uğraşanlara ve eğlence sektörüyle ilgilenenlere kadar herkes için ideal bir iş istasyonudur.

 
Lenovo
 
 

 

Gelişmiş güvenlik


Thinkpad p52, Güvenlik için kullanıma hazır olan ThinkPad P52, verileri TPM ile şifreler, çip üzerinde bir parmak izi okuyucusu sağlar ve isteğe bağlı IR kameranın ve Windows Hello'nın birlikte kullanılmasıyla yüz oturum açmaya olanak tanır.

 

ThinkPad P72, Windows Hello ve isteğe bağlı gelişmiş kızılötesi kamera sayesinde bir gülümsemeyle ThinkPad P72'de oturum açabilirsiniz. Bir bilgisayardaki en güvenli parmakizi teknolojisini sağlayan, çipte eşleşen parmakizi okuyucuya da sahiptir. dTPM 2.0 çip tüm kişisel verilerinizi otomatik olarak şifreler.

 
Lenovo
 
 

 

Daha çok işi daha hızlı yapın


Thinkpad P52, Verileri aynı anda yüksek çözünürlüklü ekranları ve yüksek performanslı veri cihazlarını destekleyen USB-C Thunderbolt3 teknolojisi ile ThinkPad P52 ile diğer cihazlarınız arasında taşıyın.Gerçek mobilite için WWAN bağlantısı seçeneğini ekleyin.Bir üçüncü taraf hücresel servis şirketine abone olarak, LTE-A ağlarına erişebilir ve gittiğiniz her yere internete bağlanabilirsiniz.

 

Thinkpad P72, herhangi bir USB-C bağlantı noktasından daha fazla hız, piksel ve gücün keyfini çıkarmanızı sağlayan Intel Thunderbolt 3 teknolojisiyle birlikte gönderilir. İkili Thunderbolt 3 bağlantı noktalarıyla 4K ekranı ve yüksek performanslı depolama cihazını aynı anda kullanabilir ve 40 Gb/s'e kadar yüksek hızdan yararlanmanızı sağlar.

 

Lenovo


 

Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.