Lenovo ThinkPad P52s İş İstasyonu

13-09-2018 11:02
Lenovo ThinkPad P52s İncelemesi
 
Lenovo'nun mobil iş istasyonları, ThinkPad W serisi olarak biliniyordu. Lenovo'nun 15 inçlik ultrabook modeli P52s oldukça şık ve ince tasarımı sizlerle buluştu. P51s ile karşılaştırıldığı zaman hiç bir değişiklik yapılmamış gibi görünebilir fakat yeni nesil işlemci ve daha yüksek frekanslı bellekler kendini belli ediyor. 
 
Lenovo 


Tasarım

Lenovo, P52'lerle klasik, minimal ThinkPad tasarımına devam ediyor. Pürüzsüz, siyah dış cam elyaf takviyeli plastikten yapılmış ve dokunuş hissiyatı yumuşaktır. Sol üstte geleneksel parlak nokta bulunan çelik renkli bir ThinkPad logosu ve sağ altta kazınmış bir Lenovo logosu vardır.Kapağı açtığımızda, ThinkPad'in güçlü arka aydınlatmalı şık, ada tarzı klavyeye ve oldukça ince ekran çerçevesine sahip olduğunu görmekteyiz. İşaretleme çubuğu ve ona eşlik eden ayrı fare düğmeleri, kırmızıyla zarif bir şekilde vurgulanmıştır.
 
Lenovo P52s 


Güvenlik ve Sağlamlık

ThinkPad P52s askeri sınıf sertifikasyon testlerden başarı ile geçti. Aşırı nem ve sıcaklıklara, titreşime, yüksek irtifaya, kum, güneş ışınlarına, mekanik darbeye ve hatta mantarlara karşı dayanabilirliğini göstermiştir.. Güvenlik konusunda ThinkPad P52s, uzaktan yönetim için Intel vPro ile birlikte gelir. Ayrıca, IR kameraların Windows Hello, Parmak İzi Okuyucusu ve Akıllı Kart Okuyucusu'na erişmesi için bir yapılandırma vardır.
 
Lenovo P52s 


Pil Ömrü

Ek arka bataryası sayesinde, Lenovo ThinkPad P52s tüm iş günlerinde ayakta kalabilen oldukça güçlü, 15,6 inç uzun ömürlü bir iş istasyonudur. Web üzerinden Wi-Fi üzerinden tam parlaklıkta sörf yaptıktan sonra, batarya 8 saat ve 24 dakika sürmekte ve iş istasyonlarında pil ömrü ortalamasını başarı ile geçmiştir. ThinkPad P52s herhangi bir görev için hazır harika bir çift hoparlör ile sağlam bir taşınabilir iş istasyonu.
 
Lenovo P52s
 

Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.