Yeni HP ZBook 14u G4 İncelemesi

02-10-2017 10:03

HP ZBook 14u G4 İncelemesi

Bazen, ortalama sisteminizden biraz daha güçlü bir dizüstü bilgisayar gerekir. HP ZBook 14u G4, HP’nin ZBook serisinde değerli seçenekler sunan mobil iş istasyonu olarak lanse edilen taşınabilir iş istasyonu, yarı yoğun işleriniz için oldukça güçlü bir AMD FirePro grafik kartı ve ISV sertifikası sunuyor. Bununla birlikte, çift çekirdekli işlemcisi de çalışmalarınızı hızlandırmaya olanak sağlıyor.


HP ZBook 14u G4 - 1  

HP ZBook 14u G4, 1,64 kglik ve 13,3 x 9,3 x 0,87 inç ölçülerinde, Dell Precision 5520 ve HP ZBook Studio G4 gibi Ultrabook tarzı mobil iş istasyonlarına kıyasla daha hafif ancak daha kalın.

Birçok iş istasyonu montaj hatlarında, kimyasal fabrikalarda ve açık hava işyerlerinde kullanılmaya başlandığında, ZBook 14u G4, çalışmaya hazır bir sağlamlık seviyesinde üretilmiştir. ZBook, aşırı sıcaklıklardan tozlu ortamlarda çalışabilirliğe kadar her şey için birkaç MIL-SPEC sağlamlık testinden de geçmiştir.

 HP ZBook 14u G4 - 2

 

ZBook 14u G4, boyutuna göre oldukça zengin port ve özellik seçimine sahiptir. Dizüstü bilgisayarın sol tarafında, entegre Akıllı Kart okuyucu, şarj girişi, VGA video çıkışı ve güç sağlayan bir USB 3.0 portu bulacaksınız.

Diğer dahili özellikler arasında, güvenli oturum açma, yakın alan iletişimi veya NFC ve isteğe bağlı mobil geniş bant için bir parmak izi algılayıcı bulunur. Dahili bir kilit yuvası, fiziksel olarak dizüstü bilgisayarı güvenli kılmanıza ve vPro yönetimi ve HP'nin SureStart Gen 3 BIOS seviyesinde koruma gibi diğer yerleşik güvenlik özellikleri verilerinizin eşit derecede kilitlendiğinden emin olmanıza yardımcı olur.


 HP ZBook 14u G4 - 3

 

Dizüstü bilgisayarın klavyesinin 1,5 milimetre hareketlilik var. Klavye, üç parlaklık ayarına sahip arkadan aydınlatmaya sahiptir ve G, H ve B tuşlarının arasında bir track pad çubuğu vardır. 3.8 x 2.1 inç dokunmatik yüzey, doğru ve pürüzsüz hareketi girişi sağlarken, ayrık sağ ve sol düğmeler bir tıklama alanının belirsizliği olmadan tıklamanıza izin verir. Sağ ve sol düğmelerden oluşan ikinci bir set, dokunmatik yüzeyin üstünde, boşluk çubuğunun hemen altında oturuyor. İşaret çubuğuyla birlikte kullanılırlar.


Ürünü satın almak için tıklayınız


 

Blog Etiketleri :
HP
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.