Yeni Model HP Z Masaüstü İş İstasyonları

18-09-2017 13:41

Yeni Model HP Z Masaüstü İş İstasyonları


 

HP, yeni amiral gemisi ürünü olan HP Z8 G4 masaüstü iş istasyonunun lansmanını yapıyor. Ayrıca HP, güvenlik ve hesaplama gücü üzerine vurgu yaparak tüm HP Z serisi iş istasyonlarını yeniden tasarlamakla meşgul olduklarını belirtti. HP Z8 G4 masaüstü iş istasyonu haberiyle birlikte HP, Z6 G4 ve Z4 G4’ün de çok yakında piyasaya çıkacağını ve raflarda yer alacağını duyurdu.


HP, her geçen yıl bilgisayar gücü artmaya devam ettikçe, içerik yaratıcılarını, ürün tasarımcılarını, mimarları, mühendisleri, bilim adamlarını, öğretmenleri, sağlık çalışanlarını ve diğer profesyonelleri hedef almaktadır. Temel olarak, Z serisi iş istasyonları, sanal gerçeklik ve makine öğrenmesi gibi yeni teknolojilerin ortaya çıkardığı yeni talepleri takip edebilen bir iş istasyonuna sahip olmak isteyen müşteriler için geliştirilmektedir.


Ürün tasarım ekipleri ve diğer profesyonellerin kullandığı iş istasyonları, bir şirket veya kuruluşun yaratma ve güncelleme yapmakla yükümlü olduğu en değerli mülkiyeti yani fikirlerini içerir. HP'nin bu yeni ürün portföyünde, güvenlik özellikleri arasında, saldırı tespit özellikli ilk kendini iyileştirici BIOS olan HP SureStart ve diğer özelliklerin arasında bulunan HP Client Security Suite yer alıyor.

Yeni HP Z Serisi İş İstasyonları

HP Z8 ve Z6 iş istasyonu modellerinde, kullanıcılar iki CPU ve önemli bir PCIe genişletme yuvasını kullanmayan daha hızlı ağlar için isteğe bağlı çift 10 GbE ağ modülüne sahip olabilirler. Yüksek bant genişliği veri aktarımı isteğe bağlı Thunderbolt 3 ve Çift 1GbE ağ modülleri ile hızlandırılabilir; Windows 7, daha eski iş akışları ve veriler için desteklenmektedir.


HP Z8 İş İstasyonu, kullanıcıların donanımlarını, son nesil mühendislerin, fiziksel prototipler oluşturmak yerine, ürün tasarım yaşam döngüsünün çeşitli aşamalarında dijital olarak prototip hale getirmek için gittikçe daha fazla kullandığı son derece karmaşık simülasyonlar yapma olanağı ile olanaklı kılmalarına olanak tanır.


HP'nin amiral gemisi HP Z8 G4 iş istasyonu, ANSYS ve AfterEffects5 gibi ciddi tasarım, mühendislik, düzenleme ve görsel efekt yazılımları için sertifikalandırılmıştır. Kullanıcılar 8K videoyu 56 işlem merkezinin tümü ve 3 TB ana bellek kapasitesi ile gerçek zamanlı olarak da düzenleyebilir. HP ürün ekipleri, Z8'e oldukça nazik donanım mühendisliği becerileri ile tamamen yeni bir endüstriyel tasarım verdi. Bir örnek yeni havayı ikinci CPU'ya yönlendiren yenilikçi kanaldır, daha ziyade birinci CPU üzerindeki kanaldan itilen sıcak havayı tekrar kullanır.


 

Yeni Modellerin Eski Modellere Göre Avantajları


 HP Z8 G4 İş İstasyonu


Z840 İş İstasyonuyla karşılaştırıldığında, HP Z8 Tower'ın özellikleri:

· Yüzde 67 daha fazla bellek bant genişliği

· Yüzde 27 daha fazla işlemci çekirdeği sayısı kapasitesi

· Yüzde 40 daha fazla PCIe G / Ç bant genişliği

· Güç kaynağı yeteneği yüzde 29 daha fazla


 HP Z6 G4 İş İstasyonu


Z640 ile karşılaştırıldığında, HP Z6 G4 İş İstasyonu şunları içerir:

Toplam yüzde 22 daha yüksek toplam PCIe G / Ç bant genişliği

· Yüzde 27 daha yüksek çekirdek işlemci kapasitesi

· Yüzde 67 daha fazla bellek bant genişliği

· Yüzde 50 daha fazla toplam sistem belleği


 HP Z4 G4 İş İstasyonu


Z440 iş istasyonuyla karşılaştırıldığında, HP Z4 İş İstasyonu şunları içerir:

· Yüzde 25 daha fazla işlemci çekirdek kapasitesi kapasitesi

· Yüzde 13 daha fazla PCIe G / Ç bant genişliği

· Yüzde 11 daha fazla bellek bant genişliği

 

Blog Etiketleri :
HP
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.